یکتا:رفقا دارند برای ظهور امام عصر(ع) یارگیری میکنند

میشه برای سلامتی امام زمان یک صلوات بفرستی؟

یکتا:رفقا دارند برای ظهور امام عصر(ع) یارگیری میکنند

میشه برای سلامتی امام زمان یک صلوات بفرستی؟

میشه برای سلامتی امام زمان یک صلوات بفرستی؟
طبقه بندی موضوعی

گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران

 

گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران دارای 170صفحه با فرمت ورد و قابل ویرایش می باشد.


مشخصات فایل

 

 

تعداد صفحات 170
حجم 17889 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی مقاله


توضیحات کامل

 

 

فهرست مطالب :


فصل اول
 مقدمه
تاریخچه نوشابهسازی در جهان
تاریخچه نوشابهسازی در ایران
تاریخچه کارخانه زمزم
مشخصات کلی کارخانه زمزم شرق تهران
اهمیت مصرف نوشابه
 خط تولید
 دستگاه تخلیهکننده بطری از جعبه (Un Caser) 
 بطریشور “Bottle Washer”    10
 آئینهبان   
فلومیکس (Flow-Mix)   
 هواگیر آب (Deaerator)    
 کربوکولر   
 کمپرسورها   
کندانسورها    
پرکردن بطریها و بستهبندی
 دستگاه تشتکزن
پرکردن جعبه نوشابه (Case Packer)   
فصل دوم
الف) آب 
مقدمه
ویژگیهای آب مصرفی در صنایع نوشابهسازی
خواص فیزیکی آب
خواص شیمیایی آب  
انواع موادشیمیایی مصرفی جهت تصفیه آب  
عملیات واحد تصفیه آب  
ب) واحد عصاره:  
عصاره یا بنیان نوشابه
افزودنیهای مجاز در نوشابه
شیرینکنندهها (Sweeers) 
تهیه شربت اولیه از شکر جامد
فیلتراسیون شربت اولیه
روشهای فیلتراسیون شربت اولیه
تهیه شربت نهایی (عصاره)
روش نگهداری و ذخیره عصارة غلیظ نوشابه
انواع عصارهها
1- عصاره کولا    
2- عصارههای پرتقالی
3- عصاره نوشابههای ساده   
4- عصاره آب میوهجات   
ج- واحد گاز دی اکسید کربن CO2    
دی اکسید کربن و خصوصیات گاز کربنیک در نوشابه    
عنوان    صفحه
روش تولید گاز CO2 :    
د- «واحد CAN»    
مشخصات قوطیهای فلزی
بستهبندی محصول   
تفاوت پر کردن قوطی با پر کردن بطری
د- کنترل کیفی
1- د- آزمایشهای مربوط به آب
2-د- آزمایش مربوط به عصاره خانه
3-د- آزمایش واحد تولید گاز CO2
4-د- آزمایشات انجام گرفته روی نوشابه
اندازهگیری قند قبل از هیدرولیز و بعد از هیدرولیز
5-د- اندازهگیری درصد سود کاستیک در بطری شور
6-د- آزمایش بطری خارج شده از بطری شور
7-د- تعیین خاکستر کل
8-د- تعیین مقدار بنزوات سدیم برحسب اسید بنزوئیک
9-د- آزمایشهای میکروبی
9-3-MOهای مسئول فساد  
هدف از آزمایشهای میکروبی در نوشابهها
شمارش میکروب (توتال کانت) 
کپک و مخمر
کلی فرم  
مسائل بهداشتی در کارخانه
بهداشت کارکنان
بهداشت انبارها
مایعهای مخصوص تمیزکننده
دستگاههای تمیزکننده
عوامل مؤثر در استریلیزه نمودن صحیح
استریلیزه نمودن قسمتهای مختلف دستگاه
صادرات و واردات 

فصل سوم
موقعیت شغلی کارآموز
امور جاری در دست اقدام کارخانه زمزم 
محاسن و معایب

فصل چهارم
نتیجهگیری
پیشنهادات
توصیهها
ضمیمهها (استانداردها) 
منابع:  

قسمتی از متن :


فصل اول
1- مقدمه:

آب قسمت اعظم و مهمی از رژیم غذایی متعادل روزانه به شمار میآید و بدن برای انجام یکسری از فعل و انفعالات و واکنشها به آب نیاز دارد که می-توان هضم و جذب غذا و نهایتاً دفع مواد زائد، تنظیم درجه حرارت بدن جذب اکسیژن در ششها و دفع انیدریک و تغییرات شیمیایی درون عضلات و نرم شدن مفصلها را نام برد.
بدن روزانه به 8 لیوان آب نیاز دارد که مقداری از آن از طریق غذاهای مختلف به بدن میرسد و 5 الی 6 لیوان دیگر برحسب عادات غذایی و به صورتهای مختلف وارد بدن میشود.
نوشیدن شیر بسیار مطلوب است ولی متأسفانه به حد کفایت موجود نبوده است. آب میوه هم به علت گرانی درحد نسبتاً کمی در مقایسه با نوشابه-های دیگر مصرف میشود و در برخی از شهرها مانند تبریز، شیراز و مشهد و ... عرقیات که عصارة تقطیر بعضی از گیاهان است رواج دارد. آشامیدنیهای دیگر مانند آب معدنی، قهوه، نسکافه و ... به مقدار کم مصرف میشود. 
در کشور آمریکا نسکافه با شیر یا کافیمیت، در انگلیس چای، در فرانسه شراب، در برزیل قهوه و در پاکستان شیر مصرف میشود. اما در 200 سال اخیر در رژیم غذایی مردم دنیا نوشابههای غیرالکلی یا سبک رواج پیدا کرده است که این محصولات غذایی دارای دو خصوصیت عمده میباشند:
1- این محصولات بصورت مایع و برای رفع عطش مصرف میشوند.
2- محصولاتی هستند که گذشته از قند موجود در آن که ارزش کالری-زایی دارد، معمولاً ارزش غذایی دیگری ندارند.
اصطلاح نوشابه حدود 30 سال است که در زبان فارسی رواج پیدا کرده است. نوشابهها جزء نوشیدنیها به حساب میآیند تفاوت نوشیدنیها با آشامیدنیها این است که آشامیدنیها گذشته از جنبه فرحبخش بودن نیاز بدن را تأمین میکنند اما در مورد نوشیدنیها هیچ کوششی جهت اثبات مغذی بودن آنها انجام نمیشود...

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۶/۲۵
سیاوش

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی